Despre noi

Revista Inside, ce s-a lansat oficial la Conferinţa „Psihoterapia secolului XXI”, care a avut loc în Mai 2011 şi a fost organizată de către Asociaţia Română de Psihoterapie Integrativă, este o publicaţie cu o identitate bine stabilită, ce are câte ceva de dăruit tuturor, fie că e vorba de studenţii din formare în Psihoterapia Integrativă, fie specialiştilor din domeniul psihoterapiei, fie publicului larg, încercând să atingă punctele de interes pe un spectru cât mai cuprinzător. Conţinând articole pentru toate gusturile şi având un design realizat în nuanţe calde prin poze şi grafică, revista este alcătuită din trei secţiuni bine definite:

În Integrare ingredient de viaţă sunt tratate subiecte de interes general, în ele găsind sugestii şi, de ce nu, răspunsuri la unele întrebari pe care cu toţii le avem. Temele abordate sunt: masculin şi feminin, spiritualitate, cultură şi artă, sport, perspectiva ecologică a psihoterapiei integrative, situaţii speciale de viaţă (prenatal, postnatal, psihoterapia mamei şi a copilului mic, psihoterapia vârstei a treia). Tot aici, va fi publicat şi o creaţie artistică a unuia dintre membrii echipei de redacţie.

Secţiunea Repere stiinţifice interne şi internaţionale este dedicată domeniului medical şi al cercetărilor realizate în domeniul psihoterapiei.

Tehnici şi aplicaţii în practica psihoterapiei integrative este o secţiune ce se doreşte a fi un ghid al psihoterapeutului începator, ce va găsi aici tehnici descrise, împreuna cu modul în care pot fi aplicate acestea, dar şi dezbateri privind probleme care ţin de practica din cabinet, căt şi de relaţia terapeutică.

Promovând întru totul principiile Psihoterapiei Integrative şi promiţând să aducă cititorilor cele mai interesante subiecte, Revista Inside, porneşte cu pasi siguri şi entuziaşti pe drumul către inima voastră!

Elena-Carmen Ţuca
Redactor coordonator

Lasă un comentariu

Jurnal de psihoterapie integrativă