Psih. Dr. Giulia Negura – Redactor (2011-prezent)

giulia neguraMă bucur să ne cunoaștem!
Eu sunt Giulia Negură, psiholog dr.-psihoterapeut. Povestea mea începe când am apărut pe lume, în anul 1973. Cu suișuri și coborâșuri, cu timiditate și sfială am parcurs în mod cuminte etapele copilăriei și adolescenței, așa cum fiecare dintre noi o face. Și m-am trezit dintr-un vis parcă, la vârsta primei și poate celei mai importante alegeri din viață, la finalul studiilor liceale că, deși avusesem proiecții despre ce vreau să devin când voi fi mare, acestea se spulberaseră. Nu știam ce alegere să fac. Și într-un mod atât de straniu, am observat într-un ziar un anunț care informa despre re-înființarea Facultății de Psihologie (Universitatea București). Dar ce era această ,,psihologie”? Nu mai auzisem termenul. Însă mirajul din preajma necunoscutului m-a îndemnat să aflu. Cu mult entuziasm și plăcere am trecut pragurile acestei instituții, iar totul a continuat într-un mod atât de firesc și lin. Așa am început să știu care îmi era destinul. Iar astăzi pot să vă spun că îmi iubesc foarte mult profesia.

Am absolvit studiile universitare în anul 1997 (Specializarea Psihopedagogie specială), am continuat formarea cu un master (Studii aprofundate în Educație Integrată, 1998), urmând ca în anul 2009 să obțin titlul de doctor în psihologie la aceeași prestigioasă instituție. În tot acest răstimp mi-am îmbogățit pregătirea științifică și experiența profesională poposind în locuri de muncă ce mi-au adus satisfacție și mi-au întărit convingerea că alegerea de a deveni psiholog fusese una bună. Mediul organizațional militar se numără printre cele mai dragi spații profesionale în care mi-am desfășurat activitatea.

Dar, deși cu o practică de 15 ani în domeniul psihologiei aplicate, atât în domeniul de stat, cât şi în domeniul privat, ceva parcă totuși lipsea. Undeva uitată într-un sertar al sufletului meu rămăsese cea de-a doua pasiune a mea, aceea de ,,vindecător al sufletelor”. Așa că, într-un moment prielnic al vieții mele am decis să dau frâu liber dorinței și să împletesc în cel mai frumos mod cunoștințele și experiența mea anterioare cu acest domeniu care aștepta să fie descoperit. Așa am ales psihoterapia integrativă, așa am ales ARPI. Din anul 2010 am pășit în această a doua mea mare familie, Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, în cadrul căreia m-am format ca psihoterapeut de orientare integrativă, cu suportul și împreună cu niște oameni foarte dragi.

Date de contact:

Telefon: 0723576644
E- mail: giulianegură@yahoo.com
Website: http://www.giulianegura.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Jurnal de psihoterapie integrativă

%d blogeri au apreciat: