Psih. Elena Iulia Oprita – Redactor (2011-prezent)

20140711_114153După o activitate de cercetare de peste 10 ani în domeniul biologiei, mai exact al cercetării în domeniul medicinei regenerative, am realizat că pot fi de folos oamenilor şi într-un alt mod, ajutându-i să-şi găsească singuri căi pentru stabilirea echilibrului psihic şi a armoniei interioare, decât cautând eu soluţii pentru diferitele lor afecţiuni. Sănătatea fizică nu poate exista fără o sănătate emoţională şi mentală.
Astfel, a început drumul meu ca psiholog şi psihoterapeut. Întâi, am absolvit în 2010 Facultatea de Psihologie a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, în 2012 am terminat formarea în Psihoterapie Integrativă în cadrul Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI), iar în prezent sunt psihoterapeut cu drept de liberă practic sub supervizare în cadru ARPI, activitate începută din martie 2013.
În toată această perioadă am încercat să mă formez şi să mă specializez cât mai mult ca psihoterapeut integrativ în tehnici de dezvoltare personală, rezolvarea creativă a problemelor, imaginea de sine, stimă de sine și încredere, sisteme de credințe, comunicare și abilități sociale, traume, adicții (consumul de droguri), terapia de cuplu și dinamica iubirii (cuplu și sexualitatea), metode și tehnici integrative relaționale aplicate în terapia de cuplu (abordarea psiho-somatică), metode și tehnici specifice terapiilor corporale, terapie individuală și de grup.

Date de contact:
Telefon: 0721213766
E-mail: iulia.oprita@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Jurnal de psihoterapie integrativă

%d blogeri au apreciat: