Joanna Kato

Blajină și deoSnapshot_20130910sebit de caldă, Joanna Kato se distinge printr-o remarcabilă noblețe, fiind parcă desprinsă dintr-un tablou renascentist. Cu o vastă experiență în domeniul psihoterpeutic, Joanna Kato ne surprinde cu multiplele sale preocupări profesionale. Finalizându-și studiile universitare în anul 1989 (Universitatea Catolică din Lublin, Polonia – Secția de Științe Sociale și Psihologie), aceasta a urmat o serie de specializări în domenii precum: logopedie (1997, Universitatea Maria Curie Sklodowska din Lublin), gestaltterapie (2004, Fundația Gestalt, Atena, Grecia), supervizare în gestaltterapie (2009, Centrul European pentru Studii Psihoterapeutice), psihoterapia traumei (2011, Institutul de Traumatologie, Atena).

În prezent, Joanna Kato locuiește și lucrează în Atena, Grecia, unde a avut ocazia să experimenteze variate locuri de muncă în care și-a îmbogățit experianța profesională, ca: logoped școlar, consilier pentru persoanele fără adăpost și cu adicție de droguri, consilier pentru persoanele emigrante în așteptarea deportării, psihoterapeut pentru persoanele în vârstă. Cu o abilitate specială, Joanna Kato vorbește fluent cinci limbi străine: engleză, greacă, italiană, franceză și rusă, ceea ce este un atribut foarte important în munca ei cu persoane provenind din culturi diferite, aflate în situații de criză, întâlnite în organizațiile nonguvernamentale în care activează. Din anul 2002 Joanna Kato își axează munca pe practica privată, utilizând și fructificând bogata sa experiență aumulată anterior.

În România, Joanna Kato se numără printre formatorii școlii de psihoterapie integrativă (ARPI), bucurându-se de o deosebită prestanță și apreciere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Jurnal de psihoterapie integrativă

%d blogeri au apreciat: