Prof. Gabriela Stoltz

1gabr_copyÎntotdeauna la curent cu cele mai noi descoperiri și informații despre psihologie și nu numai, d-na Gabriela Stoltz este omul care, cu multă generozitate îți va oferi o carte sau ceva, orice ai avea nevoie. Cu un deosebit simț al umorului și un ascuțit simț al observației, d-na Stoltz va ști cum să îți atragă atenția fără a ți-o spune în mod direct.

Absolventă a Facultății de Filosofie a Universității București, cu specializarea Psihologie, d-na Gabriela Stoltz are o experiență profesională de peste 40 de ani, în care a dobândit numeroase specializări: psiholog principal, supervizor psihologie clinică și psihoterapie, psihologia muncii și psihologie educațională și a onorat diferite titluri științifice, între care: cercetător științific gr.III (1990), lector universitar (2000) și doctor în psihologie (1999).

Dăruindu-se întotdeauna cu multă pasiune, d-na Stoltz și-a fundamentat specializările sale profesionale pe o practică a muncii în posturi precum: psiholog organizațional (Centrala Industrială CIPCNP, 1970-1973), cadru didactic (Institutul Central de Perfecţionare a Personalului Didactic, 1974-1979), psiholog principal medical (Laboratorul de Sănătate Mintală al sectorului 5, Bucureşti, 1982-1990), cercetător științific gr.III (Institutul de Sociologie al Academiei Române, 1979-1982 și 1990-1999).

În prezent, d-na Gabriela Stoltz își încununează activitatea sa didactică prin funcția de lector universitar la Facultatea de Psihologie a Universității Hyperion București, și cea de secretar științific al aceleiași instituții. În aceste calități, d-na Stoltz coordonează cercul de psihologie și activitățile științifice cu studenții, coordonează lucrări de dizertații și organizează practica profesională. Este, de asemenea, profesor în cadrul programului de Master al aceleiași facultăți.

În urma bogatei sale experiențe, d-na Gabriela Stoltz a publicat un număr de peste 40 de articole de specialitate și a colaborat la apariția următoarelor volume:
– Șchiopu, U. (1979), Dicționar enciclopedic de psihologie, Editura Universității București.
– Gorgos, C. (1987,1988,1989,1992), Dicționar enciclopedic de psihiatrie, Editura Medicală, București.
– Cobianu, M. (1994), Modele culturale şi orientări valorice în perioada de tranziţie (Trecut, prezent, viitor. Modele perceptive, dimensiuni psihosociologice, implicații socioculturale), Editura Universității București.
– Stoltz, G. (2000), Eșec școlar, risc de eșec social, Editura Victor, București.

Supervizor și formator în Psihologie Clinică și Psihoterapie, d-na Stoltz este formator și în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, unde, cu o energie debordantă și cursuri savuroase, este prezentă pentru a fi părtașă la desăvârșirea noastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Jurnal de psihoterapie integrativă

%d blogeri au apreciat: