M.A. Joanna Hewitt Evans

joanna_hewitt_taylorProfesionist cu chip angelic, d-na Joanna Evans este, pentru mulți novici în domeniu, figura maternă de psihoterapeut. Blândețea vorbei și a privirii o pot include cu ușurință în categoria psihoterapeuților ,,pe placul clientului”.

Sub o aparentă fragilitate, d-na Evans are forța și determinarea învingătorului. Urmand masterul în Psihoterapia Gestalt, cu diplomă în formare la Asociația Europeană pentru Terapia Gestalt (E.A.G.T.) și facand specializare în psihoterapia integrativă (2006, Certificat European de Tarepie Integrativă – E.A.I.P.), d-na Joanna Evans își desfășoară în prezent activitatea ca psihoterapeut la Institutul de Formare în Psihoterapie Scarborough din Marea Britanie, institut pe care, până nu demult (noiembrie 2009), l-a și condus.

Cu o preocupare constantă pentru munca de asistență socială, d-na Evans,  avand master în Asistență Socială, și-a concentrat atenția în totalitate, din anul 2009 în prezent, în sprijinirea creșterii și dezvoltării rapide a Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă (E.A.I.P.), unde deține funcția de co-director în Comitetul pentru Psihoterapia Copiilor.

Împletindu-și cariera profesională cu activitatea didactică, d-na Joanna Evand este, în prezent, și formator invitat la câteva instituții din Europa (Croația, Slovenia, Grecia), inclusiv România. În această nouă calitate, de formator, împreună cu soțul său, Ken Evans, ne așteaptă la cursurile școlii psihoterapeutice din cadrul Asociației Române de Psihoterapie să ne împărtășească din experiența sa profesională și șarmul său psihoterapeutic aparte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Jurnal de psihoterapie integrativă

%d blogeri au apreciat: